Om du köpt en refill från oss samtidigt som ditt simkort, kommer vi antingen fylla på kortet direkt eller skicka ett refillkort som du måste ladda själv. Detaljerade instruktioner för påfyllningen medföljer alltid i välkomstbrevet du får med din beställning.

På några refillkort måste man skrapa fram en kod. Var försiktig med den, om man skrapar för hårt kan man förstöra kortet. Om du inte köpt en refill från oss innan avresa, kan du beställa en när du är på plats. Gå in på webbsidan för ditt resmål och klicka på beställ här.

Alternativt kan du köpa refillkort från butiker, kiosker eller direkt från den utländska operatören på plats.